ACIL bestaat 5 jaar!

geplaatst in: Nieuws | 0

Karianne--92Mijn bedrijf bestaat vijf jaar. Dat wilde ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een succesvol bedrijf opbouwen, gaat niet vanzelf.

Ik streef er naar om alles eruit te halen wat erin zit. Dat ervaar, beleef, voel ik. Voor mij is het uitspreken van mijn waarheid belangrijk en juist een drive voor mij.
 Daarmee daag ik mensen uit om het beste uit zichzelf te halen, ook al zagen ze dat zelf nog niet voor zich en geloofden ze niet in zichzelf.

Ik ben nooit iemand geweest die de dingen doet zoals ze horen. Ik denk dat ik daar een deel van mijn succes aan heb te danken, waarmee ik mijn klanten help om met andere ogen naar een uitdaging te kijken.

Het succes van mijn bedrijf heb ik ook aan jullie te danken. Om te vruchtbare samenwerkingen te vieren, plant ik, in samenwerking met Staatsbosbeheer, 100 bomen. Ik wil een paar mensen in het bijzonder bedanken:

  • Leonie, werkzaam bij Pernod Ricard Nederland, is een klant van mij. Ik waardeer onze open, eerlijke manier van samenwerken. En ik ben super trots op de mensen binnen PRN met wie ik mag werken.
  • Al mijn studenten, die een BA of MA thesis, onder mijn begeleiding hebben geschreven: Business studies UvA, USBO Universiteit Utrecht, BMG Erasmus Universiteit, HR studies Tilburg Universiteit. Ik geniet er van om jullie uit te dagen op inhoudelijk gebied en daarnaast is een scriptie schrijven ook altijd een mentale uitdaging. Ik vind het leuk dat ik met sommige van jullie af en toe nog eens contact heb en ik kan jullie een beetje volgen via Linkedin.
  • Margriet, een te gek mens en mijn coach. Ontzettend bedankt dat je altijd in me gelooft en me motiveert om alles uit het leven te halen wat erin zit. Ik heb een groot deel van mijn groei aan jouw steun te danken.

Laat een reactie achter