Nieuwe website online!

geplaatst in: Nieuws | 0

ACIL gaat het nieuwe jaar in een nieuw jasje tegemoet. ACIL heeft namelijk een nieuwe website. Hier is, en wordt, achter de schermen nog hard aan gewerkt. Wij hopen u met deze nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren. In het bijzonder over onze nieuwste ervaringen, producten en diensten, maar ook over actualiteiten en publicaties omtrent ethiek.

Daarnaast kunt u u via de website inschrijven voor onze nieuwsbrief die elk kwartaal wordt uitgebracht. Deze nieuwsbrief is een samenvatting van de laatste ontwikkelingen zowel binnen ACIL als op het gebied van ethiek. Ook wordt u via de nieuwsbrief op de hoogte gebracht van aanbiedingen en unieke kortingen op het gebied van cursussen, trainingen en andere diensten.

Laat een reactie achter