De uitdagingen van afgelopen jaar waren de moeilijkste uit mijn leven!

geplaatst in: Nieuws | 0

Deze tijd van het jaar staat in het teken van genieten! Ik grijp in deze tijd dan ook ieder excuus aan om het leven te vieren. Ook kijk ik terug op afgelopen jaar en droom ik over het nieuwe jaar.

Afgelopen jaar was een van het meest uitdagende jaar uit mijn leven. Door het verlies van mijn oma, het afhandelen van alle zaken rondom haar overlijden, de vechtscheiding van mijn ouders na 42 jaar getrouwd te zijn, de hersenbloeding van mijn moeder en uitgenodigd om een grote Europese tender over werkethiek in de financiële sector te schrijven en ik ben het net niet geworden (tweede plaats) heb ik nogal wat angsten en zenuwen doorstaan. Ik zag niet meer waar ik het allemaal voor deed en daardoor ben ik ver buiten mijn comfortzone moeten treden. Ik ben me dan ook steeds meer bewust dat buiten je comfortzone treden soms beter is dan oude gewoonten te herhalen, hoe moeilijk dit ook kan zijn.

Uiteindelijk ben ik hierdoor enorm gegroeid. Ik voel me nu sterker en levendiger dan ooit te voor.

Met deze kracht wil ik bijdragen aan een betere wereld. Door anderen te helpen hun angsten te overwinnen of/en bepaalde moeilijkheden op te lossen die al te lang in de weg zitten. Zodat deze issues volgend jaar niet meer in de weg zitten.

Ben jij zoals ik, en kijk je graag samen met mij terug op 2015 en vooruit naar 2016? Kijk dan eens naar onderstaande vragen, deel de antwoorden vooral met me als je dat wilt (karianne@acil.nl).

Als je dat doet, krijg je van mij een paar gratis tips om je op weg te helpen.

  • Wat was je grootste uitdaging in 2015 en welke wijsheid heeft dat opgeleverd?
  • Wat zou je echt heel graag willen in je leven en waarom precies dat?
  • Wat zou je nu al kunnen doen om dichterbij de realisatie van datgeen te komen in 2016?

…moeilijk om deze vragen te beantwoorden, toch?  Dat vond ik ook, maar ze zijn juist zo belangrijk om gelukkig in het leven te kunnen staan en om te bepalen wat wel en niet belangrijk is voor jou! Een paar kleine opdrachten kunnen je al helpen om stap voor stap antwoorden op deze vragen te ontwikkelen.

Hetgeen ik in het afgelopen jaar geleerd heb tracht ik mee te nemen naar 2016 om er het beste jaar van mijn leven van te maken. Dan rest me alleen nog om je te bedanken en een voorspoedig 2016 toe te wensen.

sign

Laat een reactie achter