Werk je voor het geld of voor je geluk?

geplaatst in: Nieuws | 0

Gelukkig zijn is voor velen van ons het streven. Werk je voor het geld of voor je geluk? Vorige week begeleidde ik vijf MT leden. Drie van de vijf gaven aan dat ze werken om geld te verdienen. Wel heel eerlijk. Ik kon wel gillen. Weer mensen die hypotheek belangrijker vinden dan werkgeluk. Deze MT leden ervaren grote werkdruk, dilemma’s, uitstel van afspraken en stress.

Keuzes maken

We maken niet altijd keuzes die goed voor ons zijn. Werken in een baan, alleen voor het geld. Dat levert niet genoeg energie en voldoening op. Uiteindelijk loop je er op leeg. Je zit op een bekend spoor, omdat het het spoor is wat van je verwacht wordt en bekend is, omdat anderen ook dat spoor volgen (we zijn kuddedieren).

Ik zat ook op z’n spoor.

Maar ik heb naar mezelf geluisterd. Dankzij trouw blijven aan mezelf ben ik op een ander spoor terecht gekomen. Moeilijke keuzes maken, om een ander pad te gaan volgen, werkt zeer bevrijdend. Het helpt je te bepalen wie je echt bent. Het laat je kracht zien om je leven vorm te geven.

Oh ja, dat betekent niet dat kiezen voor geluk een garantie is dat je leven vrij is van moeilijkheden. Iedereen heeft dilemma’s op zijn weg. Ook ik, ook jij.

Werkgeluk-actie verandert je leven

Ik voel me heerlijk tussen al mijn allerliefste volgers en klanten. Er is niets zo leuk als gewoon een stapje (of vele stapjes) voorlopen op je klanten en hen zo de weg wijzen.

Eigenlijk kan je zeggen dat mijn zoektocht naar werkgeluk mijn leven veranderd heeft. En het mooie is dat ik jou kan tonen hoe JIJ dit net zo goed kan realiseren.

Het startte allemaal met de ontdekking dat iedereen in mijn omgeving met tegenzin en frustratie iedere dag naar zijn werk ging. En dat nog vele anderen dat ook doen. Ik wil dat anders! Doe je mee?

Lieve groet, Karianne

  • p.s. Meer hierover leren: mijn nieuwe GRATIS QUICK GUIDE. Door jouw (werk)geluk centraal te zetten in je leven, zul je groeien als mens en ook de mensen om je heen. Jij wordt lid van een groep die gaat leren: Hoe je echt het verschil maakt in de wereld. Nooit meer onzeker of jij goed genoeg bent – Ontdek jouw kracht. Hoe jij sneller en krachtige besluiten neemt als je dilemma’s ervaart. Ik stuur je hierover gratis artikelen nadat je de QUICK GUIDE hebt aangevraagd.

Laat een reactie achter