Ik wil iets nieuws, maar weet niet wat…

geplaatst in: Nieuws | 0

‘Ik wil iets nieuws.’

Je denkt het vaak, maar je hebt eigenlijk geen idee wat ‘iets nieuws’ precies voor jou betekent. Meer of juist minder van wat je nu doet? Of juist iets heel anders?

Ontdek hoe je erachter komt waar je écht van houdt en hoe je je angsten overwint om echt voor jezelf en dus iets nieuws te kiezen.

Iets anders of iets nieuws willen na jaren werken.

En toch zit je nog steeds op dezelfde plek. Alle energie blijft steken in het: ‘Ja maar ik weet toch niet wat?’ Door de waan van de dag – je huidige werk, je gezin, je drukke agenda, je moeder, (en vul maar in) – kom je er niet aan toe uit te zoeken wat dat dan is, ‘iets nieuws’, ‘iets dat meer bij je past’.

Je hebt vast af en toe wel een idee wat dat ‘iets’ dan is, tegelijk heb je vaak ook heel veel redenen om het niet te doen, om dat ene briljante idee niet uit te voeren.

Want het is allemaal enorm onzeker, je weet niet wat het onbekende je gaat opleveren. Het is nog allemaal niet echt helder. Je kunt je nog slecht verplaatsen in die nieuwe situatie.

Ik snap als geen ander hoe frustrerend het is wanneer je het toch weer niet doet.
Nu zeg ik: Ho stop. Stop met dat gevoel dat je niet alles uit jezelf en je leven haalt dat erin zit.
Ik wil je heel graag leren wat je moet doen als je voelt dat het tijd is voor iets nieuws. Wat je nodig hebt om dat dan ook daadwerkelijk te gaan doen.

Waag de sprong.

 

Neem het risico en laat je licht in de wereld schijnen. Zie de waarheid. Laat de behoefte om jezelf weg te cijferen

voor anderen los. Je kunt zo iets betekenen voor jezelf en de wereld.

 

 

 

 

Hoelang blijf jij nog tegen jezelf zeggen: ‘Ik wil wel iets nieuws?’

Of wil je er NU voor gaan, en het ook echt gaan DOEN? Zeg JA tegen jezelf en je verlangen om iets nieuws te gaan doen. Je kunt de quick quide voor werkgeluk downloaden om nu meteen een stap te zetten of stuur me dan toch een bericht via karianne@acil.nl met je vraag of worsteling. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *