Waar wil je staan over 10 jaar?

geplaatst in: Nieuws | 0

Waar wil je staan over 10 jaar? Hoe ziet jouw toekomstige ik eruit?

Als je geen energie steekt in die versie van jezelf zijn, word je geleefd En Wow! Zelfs je lijf past zich aan. Het is net barbapapa.

  • Urgente telefoontjes.
  • Belangrijke deadlines.
  • Oeverloze vergaderingen.
  • Non-stop stroom aan emails
  • Alle ballen in de lucht houden

Ze kwam thuis te zitten. Ze heeft alle signalen van haar lijf genegeerd. Ze is echt niet de enige. Nieuwe baan, veel uren. Druk en moe. Het eerste wat afvalt, is sporten. Minder tijd voor de kinderen. Ja ik moet nodig weer met manlief uit eten.

Zelf leiderschap is nodig!

Alles dat je doet wordt beïnvloed door je fitheid, zowel fysiek als ook op de andere vlakken.

Tja je weet bijvoorbeeld wel dat sporten gezond is, maar je doet het toch niet. Ja, je weet wel dat pauzes nemen goed is, maar ja dat moet toch nog echt even af. We saboteren graag ons eigen geluk met excuses.
Je moet geen barbapapa zijn

Succesvolle mensen onderscheiden zich door goed voor zichzelf te zorgen. “Ik eet heel goed en beweeg veel want ik moet heel hard werken”.

Als jij weinig energie hebt, slecht slaapt en een ongezond lijf hebt…… Succesvolle gelukkige mensen zorgen goed voor zichzelf. En ook wanneer het zwaar wordt.

Omdat ze weten dat alles wat ze doen, veel beter gaat als ze veel energie hebben en goed in balans zijn.

zoo fysiek zwaar werk als de mannen en vrouwen op deze foto en dan is het logisch dat ze een fit lijf hebben. Maar jij hebt ook zwaar werk. En dat vraagt dat je goed voor jezelf zorgt op fysiek vlak, emotioneel vlak en relationeel vlak en spiritueel vlak.

zelf-liefde

De sleutel is zelf-liefde. Oke, ik weet dat een aantal van jullie nu afvalt. Bah, zelf-liefde.

Als je van jezelf houdt, straal je dat uit en heb je aantrekkingskracht. Dat verstevigt je geluk.

3 sleutels voor zelf-liefde:

  • Kies wie je wilt zijn. Dus niet wie je bent geworden door je opvoeding en de norm. Nee, kies wie je wilt zijn. Kies jezelf. Je hebt vast al wel eens bij mij een persoonlijke waardentest gedaan. Kies je top 3 persoonlijke waarden. Het mooie is, je kunt helemaal zelf kiezen wie je wilt zijn.
  • Iedere dag in lijn met die waarden keuzes maken. Iedere dag oefenen. Pas je waarden toe.
  • En denk nog even aan mensen om je heen verzamelen die het beste in je naar boven halen en je succes bezorgen. Sta open voor deze mensen en leer van hen.

Veel plezier om van 2019 een gelukkig en succesvol jaar te maken!

Karianne

p.s.

  • Als je vandaag al aan de slag wilt hiermee, start dan met de quick guide werkgeluk. Deze is gemaakt voor ambitieuse hardwerkende mensen zoals jij. KLIK HIER OM DEZE AAN TE VRAGEN.
  • Heb je persoonlijke vragen over waar nu jouw grootste uitdaging zit of hoe je een eerste stap kunt zetten in het doorbreken van je patronen? Vraag dan vandaag de gratis geluksessie aan. Ik kijk dol graag met je mee naar je werk en je leven en geven je een plan wat je nu kunt doen om je geluk te vergroten. HIER kun je een Gratis geluksessie aanvragen. Het lijkt me super tof om je te spreken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *