Geef je leiding op een manier die bij je past?

geplaatst in: Nieuws | 0

Geef je leiding op de manier die bij je past?

Richard van Santen, communicatiemanager van A.Hak interviewde mij over het thema leiderschap. De directie heeft wat wisselingen gehad. En dat heeft natuurlijk effect op de organisatie. Er werken veel praktisch geschoolde mensen die teamleider zijn geworden. Om als organisatie naar een volgend niveau te klimmen zullen zowel de directie als de teamleiders in hun leiderschap moeten investeren om de focus op het product, het werkplezier en de prestaties van de organisatie te laten groeien. Lees hieronder het interview met zeker tips ook voor jou om meteen toe te kunnen passen.

 

Wil je meer lezen over leiderschap, download dan mijn gratis E-book in 7 stappen naar krachtig en ontspannen leiderschap voor nog meer praktische tips en inzichten.

Met een hartelijke groet,

Karianne

 

p.s. ik interviewde ook Hannah Jansen Morrison over “Communicatie een van de grootste hangijzers voor leidinggevenden” Wil je dit interview beluisteren, klik dan HIER.

p.p.s.

  • Als je vandaag al aan de slag wilt hiermee, start dan met de quick guide werkgeluk. Deze is gemaakt voor ambitieuse hardwerkende mensen zoals jij. KLIK HIER OM DEZE AAN TE VRAGEN.
  • Heb je persoonlijke vragen over waar nu jouw grootste uitdaging zit of hoe je een eerste stap kunt zetten in het doorbreken van je patronen? Vraag dan vandaag de gratis geluksessie aan. Ik kijk dol graag met je mee naar je werk en je leven en geven je een plan wat je nu kunt doen om je geluk te vergroten. HIER kun je een Gratis geluksessie aanvragen. Het lijkt me super tof om je te spreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *