Wil je inzetten op een verandering deze zomer? Dan is dit -voor 8 weken onbeperkte- coach traject voor jou.

geplaatst in: Nieuws | 0

Wil je inzetten op een verandering deze zomer?

Dan is dit -voor 8 weken onbeperkte- coach traject voor jou.

Wil jij nog deze zomer een grote stap zetten? Wil je mijn hulp, afgestemd op wat jij nodig hebt om je verandering te bereiken. Dit is unieke kans, want het is een onbeperkt en helemaal 1-op-1 coachings-traject dat al heel snel kan beginnen.

Je bent goed in je werk en je wilt verder. Je hebt veel talenten en toch voel je je wel eens onzeker, waardoor er niet altijd uitkomt wat erin zit. En je bent je bewust dat je soms in een oude valkuil stapt. Dat is best frustrerend. Je voelt ‘ik wil niet meer blijven hangen, maar nu eens echt inzetten op: naar een volgend niveau’. Je voelt: ‘alleen kom ik er niet’. Tijd voor hulp met iemand die je best af en toe een schop onder je kont wilt geven.

Voor wie?

Voor ambitieuze, leergierige, hardwerkende en gevoelige mensen die een flinke stap willen zetten. Je zoekt voldoening in je werk, hebt een volle agenda en wilt graag meer uit het leven halen.

Voor dit traject maakt het niet uit waar je werkt of hoe lang je al in je huidige functie zit. Het traject wordt op je afgestemd. Wel werk ik graag samen met mensen die van aanpakken weten en snel schakelen. Op deze manier kunnen we snel vooruitgang boeken en de resultaten behalen die je voor ogen hebt.

Wat gaan we doen?

In een compact traject van 8 weken gaan we lekker samen aan de slag.mezelf zijn

-We starten met een telefonische intake waarin we kijken of we een klik hebben. Na deze intake kan jij ja of nee zeggen tegen dit traject.

-Indien ja, plannen we een 1-op-1 coach sessie (in de regio Haarlem). Hier kijken we met persoonlijke coaching naar je innerlijke blokkades en gaan we deze transformeren. Tijdens deze sessie komen we tot een stappenplan, waarin staat wat je gaat doen en veranderen.

-Daarna heb je de overige weken om je plannen uit te voeren en nieuw gedrag te oefenen.

-Tijdens die acht weken ben ik onbeperkt beschikbaar (via coaching op afspraak). Terwijl jij met je verandering bezig bent, ben ik beschikbaar als coach.
Coaching kan telefonisch of
Wandelen in de bossen van Kennermerland.

-Indien nodig ontvang je van mij extra hulpmiddelen, die je ondersteunen om je stappen te zetten en je verandering te borgen.

Je investering

Wat is je investering voor deze onbeperkte 1-op-1 coaching, afgestemd op wat jij wilt veranderen? De investering is €1.750,- excl. BTW.

Dit aanbod voor deze prijs geldt alleen voor deze zomer. De energie van de zon benutten en gebruiken om de boel in beweging te zetten. Pak je kans.

Bonus

Om je nog een klein zetje te geven, hier nog een cadeautje. De eerste die reageert op dit bericht en ‘ja’ zegt tegen dit traject, krijgt de intuitie workshop van 14 juni cadeau (t.w.v. €649,- excl. BTW) of als je die al gevolgd hebt de verdieping in je buik workshop, dat is een vervolg programma na de intuitie workshop, en deze is op 11 september (t.w.v. €750,- excl. BTW).

Wanneer?

Het traject start per 10 juni of uiterlijk 4 weken later en duurt dus 8 weken. Dus instromen is mogelijk tussen 10 juni en 1 juli.

Reageren!

Voel je jaaaa! Mail me dan op karianne@acil.nl en schrijf even kort waar je tegenaan loopt en welke stap je wilt zetten. Dan plannen we de telefonische intake om te kijken of we echt samen willen starten.

Tot snel!

Karianne

waardering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *