Ontdek je gebruiksaanwijzing

geplaatst in: Nieuws | 0

Gebruik bewezen en gemakkelijke technieken om je leven te veranderen

Vorige week ben ik naar een 2-daagse training geweest om mezelf persoonlijk en zakelijk te stretchen. En nou… dat is gebeurd.
 
Ik heb mezelf gecommitteerd om er ook echt mee aan de slag te gaan. 
3x 21 dagen zijn er nodig om zelfbewuster te worden en te veranderen.

  • 1×21 dagen om bewust onbekwaam te worden, 
  • 1×21 dagen om bewust bekwaam te worden en 
  • 1×21 dagen om onbewust bekwaam te worden.

Ik wil dat je de regie pakt, bewust wordt wat je doet en daarmee je verantwoordelijkheid helemaal terug neemt. Dingen overkomen je niet meer, want je zit er bovenop.

Ik zou graag 10 tot 15 mensen meenemen op mijn veranderreis. Groeien om de beste versie van jezelf te worden. Wil je ook een patroon veranderen? Wil je je ook committeren aan 3×21 dagen inzetten voor je eigen verandering en wil je daarbij mijn ongezouten dagelijkse inspiratie, laat me het dan weten.
Dus even voor de duidelijkheid…

Maar ik weet dus nog niet helemaal hoe het eruit gaat zien. Ik ga nieuwe materialen gebruiken die ik net heb geleerd, en misschien ook wel wat oude materialen die passend zijn om mezelf en jou te stretchen. Het gaat allemaal online plaatsvinden om snel resultaat te krijgen met minimaal inzet van uren.

Dagelijks overleven laat je definitief achter je

Mijn training ging over bewezen technieken die een ‘Mindstretch’ geven en klaarstomen voor exponentiële persoonlijke en zakelijke groei. Ik heb tijdens de training al ontdekt dat het werkt en ben geïnspireerd om dit ook meteen om te zetten in doorgeven en doorzetten naar jou.

Dus ben jij iemand die probeert mee te lopen in de ‘dagelijks-overleven-stand’ en word je geleefd door je agenda?  En hoop je daarmee op succes, maar weet je ergens ook wel dat het zo niet werkt en dat het jezelf veel stress oplevert? Dan is dit een kans om daarin echt een stap te zetten.

Het vraagt om werken aan en met jezelf. het gaat verder dan geloven dat je het kunt, het gaat met name om het opruimen van je onbewuste sabotage programma’s die uiteindelijk jouw grootste succes blokkeren, vertragen of verkleinen.
 
Ik heb gevoeld dat ik een enorme kracht in me heb om de boel op te schudden en in beweging te krijgen. En ik voel dat je ook een enorme kracht in je hebt, waarmee je de vrijheid kunt creëren die je wilt, terwijl je een IMPACT maakt in onze wereld. Wat je nodig hebt, is een nieuw perspectief en focus. Dat is wat ik je ga bieden, focus en perspectief.

Doe je mee de komende dagen?

Ben je klaar voor het volgende level? Ik wilde het eerst gratis doen, maar voel dat het toch goed is om er een klein bedrag voor te vragen van € 97,- excl btw. Dan kan ik mijn kosten dekken en voel jij een commitment om ook echt mee te doen tot het einde. 3×21 dagen van 30 september tot eind november en dan ben je totaal veranderd. Je zult dan wel het werk moeten doen. Je trekt mooie mensen aan, een leuk baan en geniet van je vrijheid.

Dus 3×21 dagen inspiratie, tools en reminders om je intern te veranderen en daarmee je echte succes neer te zetten voor een klein bedrag. En ik vind het prima om een niet-goed-geld-terug garantie af te spreken.

Met liefde, Karianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *