Van Buitenbeentje naar Buitengewoon mezelf en succesvol

 

 

Wat zeggen anderen over deze ervaring

0cbf85c

“Het programma van Karianne heeft voor mij voor verandering gezorgd, verandering die hoognodig was. Bij haar heb ik geleerd hoe een aantal van mijn persoonlijke waarden mij in de weg zitten voor mijn groei en ontwikkeling en dus voor een volgende carrière stap. Ik heb geleerd waar deze voor mij beperkende waarden vandaan komen en wat het me tot nu toe heeft gebracht. Ik heb het los gelaten! Ik voel me op mijn gemak bij Karianne en heb geen moeite om helemaal mijzelf te zijn, daardoor zit er diepgang in onze gesprekken. Ik werk nu vanuit mijn kracht en doe het werk waarvan ik energie krijg en daardoor bereik ik veel meer dan voorheen. Doordat ik goed voor mezelf ben, ben ik een betere leidinggevende. Ik ben heel erg blij dat ik de stap genomen heb om met Karianne aan het werk te gaan doen.”

Lilian Wanders – de Klerk, Field Sales Manager OnTrade bij Pernod Ricard Nederland

“Het allerbelangrijkste is misschien nog wel dat ik toegeef dat ik me moet blijven ontwikkelen in mijn leiderschap. Voor mij betekent dat vooral focus op duidelijkheid, duidelijke afspraken maken. Ik hoef van mezelf niet meer vrienden met iedereen in het team te zijn. Ook kan ik keuzes, inclusief de vervelende, beter duidelijk maken, doordat ik me meer focus op mijn missie en op wat het beste is voor de organisatie en voor de mensen om wie het gaat. En ik heb veel meer rust doordat ik al mijn activiteiten inplan. Ik zie mijn gezin meer en kijk met meer tevredenheid naar mijn prestaties. Ik mag vaker trots zijn van mezelf. Het leuke is dat daardoor ook meer lukt.”

 

Het programma van Karianne gaat verder daar waar andere ontwikkeltrajecten stoppen. Al in het eerste gesprek vielen voor mij een aantal puzzelstukken op de juiste plek. De rust die Karianne uitstraalt, de scherpe vragen die zij stelt en de ruimte die ze geeft om na te denken en te (door)voelen helpen hier enorm bij. Vervolgens is Karianne met haar analytische vermogens goed in het verbinden van verschillende onderdelen. Dit leidt tot inzicht in eigen kunnen, willen en het inspireert! Ik heb inzicht gekregen in welke waarden voor mij persoonlijk van belang zijn in werk en privé. Ook heb ik geleerd waar ik in de toekomst naartoe wil werken. Karianne heeft me doen inzien welke tweetal waarden mij belemmeren in deze groei, waar ze vandaan komen en welk gedrag zij met zich meebrengen en hoe ik deze waarden kan loslaten. Ze heeft me geleerd hier mild tegenover te staan en er ook dankbaar voor te zijn, aangezien het me in het verleden ook zaken heeft opgeleverd. De positieve instelling van Karianne en haar wijze van “omdenken” motiveert in het traject.

De focus op de positieve persoonlijke waarden resulteert in dat ik weet wie ik wil zijn en dat geeft me innerlijke rust en een natuurlijk vertrouwen. Hierdoor zet ik stappen en weet ik dat het zal leiden tot hetgeen wat goed is voor mij, waarbij ik me er van bewust ben dat het niet allemaal meteen perfect hoeft te zijn. Ik verleg mijn grenzen, ervaar meer durf en lef en treed vaker buiten mijn comfortzone. Hier valt nog heel veel te ontdekken, is spannend en leuk, en maakt mijn leven en werk zinvol en succesvol. Zonder de coaching van Karianne zou ik dit pad niet op deze wijze zijn ingegaan.

Marlies van werkhoven, Adviseur Strategie, Innovatie en Procesoptimalisatie Spaarne Gasthuis.

 

  • Samen creëren we een “mastermindgroep”, gelijkgestemden door wie je je kunt laten inspireren. Dit is wat Napoleon Hill, de schrijver van bestseller Think & Grow Rich, zei over de waarde van een mastermindgroep:”that no great success is possible without the power of the mastermind”