Nu stuur ik je dit schrijven, omdat ik natuurlijk heel graag veel felicitaties voor mijn verjaardag wil 😉. Vandaag is de dag dat ik tot de veertigers toetreed. Is het belangrijk dat ik 40 word? Nee dat niet… en toch voelt het speciaal en daar wil ik wat mee doen.

‘Waar gaat het nu wel over?’, hoor ik je denken.

Wat ik jullie allemaal gun, is een top 2020. En aangezien mijn verjaardag voor mij altijd wel een soort van prikkel is om naar afgelopen jaar te kijken en ook vooral weer vooruit te kijken, dacht ik, ik wil dit met jullie delen. Voor degene die willen leren hoe ik dat aanpak, hier je kans. Ik doe alles met passie en toewijding, dat ga ik ook in deze gratis training stoppen.

Het stellen en halen van doelen voor 2020

Het halen van een doel vraagt allereerst van je dat je het stelt. En je mag dit natuurlijk op alle vlakken van je leven toepassen. Een doel om meer tijd voor jezelf te maken, om meer tijd met je kinderen door te brengen, meer rust in je leven, legere agenda’s, meer impact maken. Vul maar in wat je voor doel wilt stellen voor 2020.

Vervolgens is het belangrijk dat je er geen concessies aan doet, ook niet als het even moeilijk lijkt of blijkt. Wat het halen van je doel ook van je vraagt is dat je een plan hebt om het te halen. Vervolgens komt het neer op het uitvoeren van het plan. Consistent, iedere dag, iedere week. Evalueren of het plan nog werkt. Bijsturen indien nodig en weer door. Eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Je moet het alleen weten en ook doen. En als je weet hoe het werkt is het bijna simpel. Echt. Het gaat niet vanzelf, het vraagt vooral het een en ander van jou als mens maar het is niet ingewikkeld. Uiteindelijk gaat het om:

  • dat het je rust geeft
  • dat het je vertrouwen vergroot 
  • dat het je voldoening geeft
  • dat je regie voert op je leven.

Dus heb ik besloten dat ik veel meer mensen mee wil nemen in mijn verjaardagsfeestje en dat ik dus een minitraining over doelen stellen ga doen. Gratis en ik geef alles om dit tot een succes te maken.

Ik gun het je!
Vandaag is het 26 november en ik heb dit gisteren spontaan bedacht. En ga het gewoon doen.

Doe je mee?
Gratis en voor niks?
Of was dit jaar al om door een ringetje te halen?
Heb je al een eigen manier die goed voor je werkt? (deel die dan vooral met me, via karianne@acil.nl. Ik sta ook open om te leren).
Zal ik je mijn manier leren?

In mijn gratis mini-training van 4 dagen ‘hoe maak je een succes van 2020!’

Dit is de tijd waarin je de plannen voor 2020 maakt. Niet in januari, zeker niet in februari en in maart ben je al 3 maanden te laat. Het succes van 2020 wordt bepaald door wat je nu neerzet. Daarom is dit de perfecte timing om mee te doen. Laat mij je helpen.

Wat ik jullie allemaal gun, is een top 2020. En aangezien mijn verjaardag voor mij altijd wel een soort van prikkel is om naar afgelopen jaar te kijken en ook vooral weer vooruit te kijken, dacht ik, ik wil dit met jullie delen. Voor degene die willen leren hoe ik dat aanpak, hier je kans. Ik doe alles met passie en toewijding, dat ga ik ook in deze gratis training stoppen.

Een van de deelnemers stelde een relevante vraag: "Lief dat je aan me denkt. Het lijkt me leuk om mee te doen. Ik weet alleen 
niet helemaal hoe het werkt. Moet ik ergens op de dag van 10, 11, 12 en 13 dec een half uur vrij maken? Is het dan online?
Of ergens op een locatie? (ik heb nog geen ervaring met jou manier van werken).

Mijn antwoord: "Goeie vragen. Normaal ben ik erg van het elkaar zien, maar dit is natuurlijk korte termijn. Dus ik doe dingen online
en stuur je die. Ik twijfel nog of ik 1 dag wel een live verbinding wil maken via het internet, maar ook dan als je er niet bij kunt zijn,
dan stuur ik het je naderhand.

En ik moet het nog maken. Zit wel in mijn hoofd wat ik wil. Maar moet het nog echt creëren. Dus het is nog niet concreter dan dit.
Dit is een beetje hoe ik werk. Ik voel dat dit belangrijk is voor mij en de mensen om me heen en gooi het de wereld in
en dan denk ik meestal, shit en nu. En dan komt het altijd weer goed;-)

Dat half uur is meer dat je ook wel tijd hebt om wat te doen met de inhoud. Het is natuurlijk geen gouden pil,
die je inneemt en dat het dan vanzelf in beweging komt. "

Ik ga je uitleggen hoe je een doel stelt, hoe je een plan maakt, welke acties er wel en niet werken en hoe dat voor jou kan werken. Zodat jij volgend jaar trots en tevreden kunt terugkijken op een succesvol jaar.

Blokkeer vast van 10 tot en met 13 december een half uurtje tijd in je agenda, zodat je tijd hebt om ook daadwerklijk aan de slag te gaan met mijn opdrachten, inspiratie en tools.

Ik heb er zin in en ga meteen aan de slag om alles te maken!
Ik spreek je snel.

Wat ik jullie allemaal gun, is een top 2020. En aangezien mijn verjaardag voor mij altijd wel een soort van prikkel is om naar afgelopen jaar te kijken en ook vooral weer vooruit te kijken, dacht ik, ik wil dit met jullie delen. Voor degene die willen leren hoe ik dat aanpak, hier je kans. Ik doe alles met passie en toewijding, dat ga ik ook in deze gratis training stoppen.

Mocht je ook nog een vraag hebben, stuur me dan een mail (karianne@acil.nl).
Liefs, Karianne