Van stress naar ontspanning en succes – door je zelfbewustzijn te vergroten

Je werkt hard aan je carriere en je succes. Je kent je talenten. Je steekt veel energie in je werk, maar je vraagt je af of dit nou zaligmakend is? Want het vraagt veel van je. Je bent moe en onrustig. Je zou graag meer energie willen hebben voor andere belangrijk zaken in je leven.

Herken je dit?

 • Je wilt wel ontspannen werken, maar op een of andere manier ben je altijd aan het ‘rennen en vliegen’
 • Je tijd zit vol met dingen die moeten
 • Je opent ’s avonds nog ‘even’ je laptop… en voor je het weet is het weer laat
 • Je barst van de dromen en ideeën, maar het komt er maar niet van om ze in de praktijk te brengen

Waarom 3×21 dagen?

3x 21 dagen zijn er nodig om zelfbewuster te worden en te veranderen. Om stress te verlagen en je succes te vergroten.

Ik wil dat je de regie pakt over je leven. Je bewust wordt wat je doet en daarmee je verantwoordelijkheid helemaal terugneemt. Dingen overkomen je niet meer, want je zit er bovenop. Ik zou je graag meenemen op een verander-reis. Groeien om de beste versie van jezelf te worden.

Wil je een patroon veranderen? Wil je je ook committeren aan 3×21 dagen inzetten voor je eigen verandering. Wil je daarbij mijn ongezouten dagelijkse inspiratie, dan is dit online programma een mooie investering.

De focus per 21 dagen

De training gaat over bewezen technieken die een ‘Mindstretch’ geven en je klaarstomen voor exponentiële persoonlijke en zakelijke groei.

 • 1×21 dagen richten zich op je energie en je energieveld om bewust onbekwaam te worden
 • 2×21 dagen richten zich op het vergroten van je zelfbewustzijn, waardoor je je gedrag kunt veranderen om bewust bekwaam te worden
 • 3×21 dagen richten zich op het creëren van je toekomst om onbewust bekwaam te worden

Ik wil dat je intern verandert, waardoor je ook extern veranderingen in gaat zetten.

Ben je klaar voor het volgende level in je leven?

Dus ben jij iemand die probeert mee te lopen in de ‘dagelijks-overleven-stand’.
Word je geleefd door je agenda?
Hoop je daarmee op succes, maar weet je ergens ook wel dat het zo niet werkt en dat deze weg je veel stress oplevert?
Dan is dit een kans om daarin echt een stap te zetten. Het vraagt van je om te investeren in jezelf.

Ik heb zelf ontdekt dat het werkt en ben geïnspireerd om dit met jou te delen.

Ik heb gevoeld dat ik een enorme kracht in me heb om de boel op te schudden en in beweging te krijgen. En ik voel dat jij ook een enorme kracht in je hebt, waarmee je de vrijheid kunt creëren die je wilt, terwijl je een IMPACT maakt in onze wereld. Wat je nodig hebt, is een nieuw perspectief en focus. Dat is wat ik je ga bieden, focus en perspectief. Doe je mee? Ben je klaar voor het volgende level?

Wat is het 3×21 dagen-online-programma?

Met het 3×21 dagen-online-programma krijg je:

 • Een online training van 63 dagen waarin je elke dag nieuwe stappen leert zetten. Je gaat zo dagelijks meer bereiken. Je leert tijd maken, je dromen realiseren, bouwen aan je toekomst en het creëren van je leven. Dit alles met een praktische inslag die je direct vertaalt naar jouw situatie. Je krijgt iedere ochtend kan je een mail met nieuwe informatie van me verwachten. Het kost je per dag ongeveer 10 minuten. Je hebt wat aandacht nodig om nieuwe gewoontes te creeeren. Het wordt ook steeds leuker als je de resultaten gaat zien.
 • Onbeperkt toegang tot de community. Het begin is eenvoudig, maar je kunt je leven lang leren en veranderen. Daarom krijg je als deelnemer aan het programma toegang tot de community. Daar vind je de andere deelnemers die het programma al afgerond hebben of ermee bezig zijn. Je kunt er advies vragen, tips uitwisselen en al je vragen stellen. Ik zal daar ook regelmatig nieuwe inspiratie delen.
 • Vraag & Antwoord sessie. Ik organiseer regelmatig een online sessie waarin we live in verbinding zijn als groep. Leuk om jullie op deze manier te kunnen coachen en te helpen om naar het volgende niveau te komen. Je kunt me online je vragen stellen en ik zal ze in de livestream beantwoorden. Uiteraard is de video later ook nog toegankelijk om rustig terug te luisteren.
 • Bonus: starten met een online 3-daagse om je doelen voor het programma scherp neer te zetten. Dit helpt je om je goed te focussen tijdens het online programma op wat je wilt bereiken.

  Het vraagt van je om te investeren in jezelf. Het gaat met name om het opruimen van je onbewuste sabotage programma’s die uiteindelijk jouw grootste succes blokkeren, vertragen of verkleinen.

Wat mijn klanten over dit programma zeggen:

Investering

De investering is slechts € 195,- incl. btw. Je kunt vandaag al beginnen met het online programma als je wilt!

Je zult ook zelf het commitment moeten maken om de aangeboden oefeningen en tools toe te passen. Dat levert veel moois op: Je trekt inspirerende mensen aan, een leuke baan en leert te genieten van je vrijheid. Dus 3×21 dagen inspiratie, tools en reminders om je intern te veranderen en daarmee je echte succes neer te zetten voor een klein bedrag. Er zijn mogelijkheden ingebouwd in het programma om vragen aan me te stellen als je ergens in vast loopt.

Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met me op (karianne@acil.nl) om je vraag te stellen.

Met liefde,

Karianne