Voor jou als je een boost willen geven aan persoonlijke groei door van werkdruk naar werkgeluk te transformeren.

Verborgen en onbewuste zaken worden helder. Dat levert je rust, verbinding, ontwikkeling en energie op. Zodat je uiteindelijk op de juiste plek zit. Je voelt je sterk genoeg om ook te vertrouwen op je intuïtie. Je bent meer zichtbaar, omdat je leiderschap durft te tonen. Meer plezier en geluk in je werk en ook thuis.

Als werknemer en als mens moet je over een groot palet aan kwaliteiten beschikken. Soms heb je een boost nodig. Om een nieuwe stap te maken. Of om te groeien in je huidige werk. In de 1-op-1 Dag help ik jou om sneller door de verandering te komen.

werkgeluk

 

 

Ik groeide op in een omgeving waarin iedereen met tegenzin naar zijn/haar werk ging.

Werken alleen voor het geld. En vooral keuzes maken vanuit je hoofd. Ik moest voldoen aan de normen.  Zijn dit voor jou ook herkenbare uitdagingen van het leven?

• Heb je een knagend gevoel op dit moment? Ergens voel je dat het niet helemaal klopt op je werk.
• Herken je dat je van meeting naar meeting leeft?
• Herken je dat je een stukje van jezelf niet meeneemt naar je werk?
• Herken je dat je blijft zitten waar je zit, want je hebt een hypotheek en een gezin om voor te zorgen?
• Je voelt je mega-verantwoordelijk voor de projecten die nog lopen?
• Je voelt je functie/werk is veranderd afgelopen jaren, haal je er minder energie uit?
• Je ook thuis niet altijd de leukste bent, wat impact heeft op je relatie?

Ik voelde dat kan anders.

Ik wil bereiken dat iedereen in eigen kracht en met plezier naar het werk gaat en zo bijdraagt aan de wereld.

Ik kan je helpen om het lef te tonen om te werken vanuit je eigen kracht en waarden, ook al vinden anderen dat het anders moet. En je durft dat hoofd soms uit te zetten en te vertrouwen op je gevoel. Je realiseert daarmee een blijvende transformatie als persoon.

Ik doe je het volgende zeer exclusieve aanbod

Een persoonlijke 1-op-1 van Werkdruk naar Werkgeluk Dag. Een dag die jou gaat helpen om heel snel grote stappen te zetten. Deze dag is dus niet zomaar voor iedereen. Deze is alleen voor jou als:

 • Je wilt leren hoe je met veel minder moeite veel meer kunt bereiken. Zodat je veel meer tijd en energie overhoudt voor zaken die er werkelijk toe doen.
 • Je wilt voelen en ervaren wat er echt bij je past.
 • Je openstaat voor persoonlijke ontwikkeling, reflectie en confrontatie. Als je je realiseert dat jij als mens een cruciale factor bent in het succes van jezelf en de mensen om je heen.

Charlotte deed ook zo’n dag in 2017 en schrijft me de volgende dag:

‘praten met inspirerende mensen. Dat heb ik gisteren de hele dag mogen doen! Inspirerend om je verhaal, je kennis, je inlevingsvermogen, maar ook omdat jij degene bent die de kritische vraag durft te stellen en de kern raakt van waar het écht om gaat. Te mogen zijn wie ik ben en te doen waar ik écht gelukkig van word.’

De 1-op-1 dag, dit kun je verwachten

In een persoonlijke dag op een mooie en duurzame locatie gaan wij jouw uitdaging in kaart brengen. Daarna gaan we er actief mee aan de slag. We onderzoeken waarom dit een uitdaging voor je is en gaan van daaruit een actieplan opstellen om tot verandering te komen.

duurzame lokatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de 1-op-1 van Werkdruk naar Werkgeluk Dag werken we volgens de ACIL methode. Deze richt zich op de volgende onderwerpen:

 • Jouw visie: wat is jouw visie op de wereld? Wat vind je belangrijk?
 • Ethisch besluiten nemen: Wat zegt je morele kompas?
 • Openheid: welke onderbewuste oordelen heb je?
 • Zichtbaarheid: geef je het voorbeeld?
 • Valkuilen: wat zijn jouw valkuilen?
 • Omgaan met tegenstrijdige belangen: hoe ga je ermee om als verschillende stakeholders tegenstrijdige behoeften en wensen hebben?
 • Gedeelde verantwoordelijkheid: hoe zorg je ervoor dat iedereen z’n verantwoordelijkheid oppakt?

duurzame lokatie

 

 

Heb je dus iets dat niet lekker loopt in je werk of sta je voor een belangrijke keuze op persoonlijk of zakelijk vlak?
Wil jij in 1 dag:

 • Inzicht en Helderheidmedia-2017021
 • Een concreet stappenplan
 • Oplossingen voor belemmeringen
 • Casuïstiek bespreken
 • Terug naar jezelf en je gevoel
 • En in beweging komen

Kies dan nog vandaag voor de 1 op 1 van Werkdruk naar Werkgeluk Dag!

Gun jezelf deze dag! Ik geef maar 6 van deze dagen per jaar, dus wees er snel bij! Deze dag plannen we op een dag die in jouw agenda past. 

Bonus 1: een telefonische terugkoppeling (45 minuten) een maand na deze persoonlijke dag. T.w.v. 179,- euro. Hierin kijken hoe het geleerde voor jou in de praktijk werkt en bespreken we je vragen.

Bonus 2: Ter voorbereiding doe je een online waardentest t.w.v. 297,- euro

 

Wat mijn klanten zeggen over de dag.

Leon Bogers – manager Commercial Clients bij ABN Amro

Karianne is een hele goede sparringpartner die de vraag achter de vraag stelt. Ik ben verbaal vrij sterk, dus ik moet iemand hebben die juist die soms pijnlijke vraag kan stellen. Kariannes grootste kracht is dat ze geen genoegen neemt met het eerste antwoord, maar doorvraagt en zo tot de kern komt.

De eerste helft van de dag stonden we stil bij het verleden, kijken naar situaties en keuzes zoals ik deze heb gemaakt en op zoek naar de achterliggende overwegingen Dat leverde nieuwe inzichten op. In de middag gingen we in op waar ik energie van krijg, op basis van een cultuurwaardentest. We vergeleken mijn waarden met de waarden van mijn bedrijf zoals ik deze zie en ervaar, en daar zaten soms significante verschillen tussen. Het inzoomen op die verschillen zorgde bij mij voor veel duidelijkheid. Enerzijds om te kunnen bepalen wat ik nu echt belangrijk vindt en anderzijds om te bepalen welke waarden ik absoluut nodig heb om “gelukkig” te kunnen zijn.

Ik vind het een belangrijke investering in jezelf om zo’n dag te doen, om te onderzoeken of wat je doet nog steeds bij je past. Veel te weinig mensen maken nog gebruik van die mogelijkheid. We mogen werken tot ons 67ste, dus het is zonde als je iets doet waar je niet gelukkig van wordt. Deze dag zorgt voor scherpte in mijn afweging en heeft mij erg geholpen in mijn reis op weg naar mijn volgende bestemming.

Esther de Weert – senior HRM manager

‘Mijn voornemen voor dit jaar was om stappen te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Karianne had mij ooit begeleid bij mijn bachelor scriptie en zij is mij bijgebleven om haar energie en enthousiasme. Haar filosofie spreekt me aan: wees positief, creëer kansen en investeer in jezelf. Daarom koos ik ervoor met haar een 1-op-1-dag te houden. Het is een dag geworden waarvan ik nu nog steeds energie krijg en waardoor ik flinke stappen zet, persoonlijk en op werkgebied. Karianne werkt met verschillende werkvormen, waardoor de dag heel dynamisch is. Ze stelt voortdurend out-of-the-box vragen waardoor ik word uitgedaagd op een andere manier te denken, zoals: wat is je grootste irritatie? Ook deden we een oefening waarbij ik mijn gedachten moest opschrijven en dat moest vergelijken met mijn gevoel. Dit hielp mij meer naar mijn gevoel te luisteren en gaf mij (zelf)vertrouwen. Ik heb veel resultaat van de dag. Nieuwe zelfinzichten, nieuwe gereedschappen om met (werk)situaties om te gaan, nieuwe plannen om mijn toekomst vorm te geven. De dag was en is erg waardevol.’

Charlotte Menting  – HR consultant

‘Ik liep vast in mijn baan, had het niet meer helemaal naar mijn zin en twijfelde of dit specialisme wel was wat echt ik wilde. Karianne kende ik al lange tijd en ik besloot bij haar de 1-op-1-dag te volgen. Zij is iemand die goed luistert, die je echt begrijpt, maar ook kritische vragen stelt. Van die vragen die ergens in je achterhoofd spelen en die nodig zijn om te beantwoorden, maar die je zelf niet zo snel aangaat. En ik voel me bij haar op mijn gemak, wat voor mij heel belangrijk is om op zo’n dag volledig open te zijn en het optimale eruit te kunnen halen.

Tijdens de dag zijn we ingegaan op de zaken waar ik tegenaan loop in mijn werk, wat ik als persoon belangrijk vind en hoe meer in lijn daarmee keuzes te maken. De dag hielp me om dichter bij mezelf te komen. Zowel zakelijk als privé. Ik ben niet voor alles verantwoordelijkheid en het is niet verkeerd om mijn eigen grenzen te stellen.

Karianne is iemand die met concrete oplossingen komt, deadlines stelt en je er ook echt aan houdt. Het resultaat? Vriendschappen die mij te veel energie kosten, heb ik op een lager pitje gezet. Ik ben met vrijwilligerswerk gestopt waar ik de laatste tijd niet meer genoeg voldoening uithaalde. En het belangrijkste: ik heb een nieuwe baan! Ik ga aan de slag bij een HR-adviesbureau in een meer generalistischer rol in plaats van het specialisme waarin ik nu werkzaam ben. De dag met Karianne heeft me dus heel veel gebracht.’

 

Meld je nu aan voor de 1-op-1-dag!

Reageer vandaag nog als je ook persoonlijk wilt groeien! Je kunt dit doen door mij een mail te sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gesprek, waarbij we kunnen bespreken of de dag inderdaad passend is om je te helpen in jouw situatie. Dus ook bij twijfel, laat je horen, ik spreek je graag. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Foto 10 ACIL (_MG_9579 profielfoto)
Ik ben Karianne Kalshoven, arbeids- en organisatiepsychologe, heb een PhD in ethisch leiderschap en ben opgeleid als transformatiecoach. Ik wil een verschil maken voor een goede wereld. En ik wil dat doen door jou het verschil te laten zijn. Ik ben van mening dat er ontzettend veel potentie is om te excelleren. Genoeg om een persoonlijke omslag te realiseren. Sinds 2006 help ik succesvolle mensen om optimaal te functioneren. Op deze persoonlijke dag wil ik jou helpen om een mooie master stap te zetten.

 

Karianne

 

P.S.:

Soms hoor ik mensen zeggen: “Lekker makkelijk zo’n dag doen. Ik red het wel alleen, ik moet gewoon mijn eigen problemen oplossen.” Maar vergis je niet, zonder hulp van buitenaf blijf je makkelijk in dezelfde groef hangen. Een deel van ons gedrag is namelijk onbewust en we werken en leven dus veel op de automatische piloot. Je hebt meestal geen idee waarom je doet wat je doet; je bent je er niet bewust van waar je gedrag vandaan komt. Om in beweging te komen, is het wel belangrijk om dat te weten, zodat je je gedrag kunt veranderen. Niet-effectieve gedrag zet je zo om naar effectief gedrag.”

p.p.s. lees mijn artikelen: