Je carrière gaat goed en toch….. Je bent niet gelukkig op je werk. Je voelt je niet gewaardeerd. Je werkt echt heel hard. Je loopt op een of andere manier voor weg om het aan te pakken, want je hebt een hypotheek en een gezin. Of je wilt toch nog dat project op je werk afronden. Daar voel je je verantwoordelijk voor. Ik begrijp dat het moeilijk is en dat je daarom vast zit.

Ik wil je toch graag helpen! Vul het formuliert hieronder in, dan stuur ik je een quick guide (2 a4-tjes). Passende in je drukke agenda met 5 cruciale tips om je werkgeluk meteen te kunnen verhogen.

quick quide werkgeluk

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan ACIL om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

 

De guide is voor ambitieuze drukbezette mensen, zoals jij, die toch aan de slag willen om weer gelukkig te zijn in hun leven. Je zet een eerste stap en dat is fantastisch.

 

Wil je meer leren, geef je dan op voor een bijeenkomst geluksroute Amsterdam 2018. In een kleine en intieme setting gaan we richting geven aan jouw geluksroute met een persoonlijke actieplan om je geluk te vergroten. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Ik leer je op een interactieve manier over wat jij voor stappen kunt zetten. Ik baseer mijn verhaal op wetenschap, eigen ervaringen en klant ervaringen. Je mag alles gebruiken wat ik met je deel.

Reserveer je plekje voor de geluksroute Amsterdam 2018