0cbf85c

“Het programma van Karianne heeft voor mij voor verandering gezorgd, verandering die hoognodig was. Bij haar heb ik geleerd hoe een aantal van mijn persoonlijke waarden mij in de weg zitten voor mijn groei en ontwikkeling en dus voor een volgende carrière stap. Ik heb geleerd waar deze voor mij beperkende waarden vandaan komen en wat het me tot nu toe heeft gebracht. Ik heb het los gelaten! Ik voel me op mijn gemak bij Karianne en heb geen moeite om helemaal mijzelf te zijn, daardoor zit er diepgang in onze gesprekken. Ik werk nu vanuit mijn kracht en doe het werk waarvan ik energie krijg en daardoor bereik ik veel meer dan voorheen. Doordat ik goed voor mezelf ben, ben ik een betere leidinggevende. Ik ben heel erg blij dat ik de stap genomen heb om met Karianne aan het werk te gaan doen.”

Lilian Wanders – de Klerk, Field Sales Manager OnTrade bij Pernod Ricard Nederland

 

109302d

“Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Pernod Ricard Nederland en sinds 2014 eindverantwoordelijk als HR Manager. Voor onze medewerkers zocht ik een manier om zich te ontwikkelen en meer uit zichzelf te halen. Mijn ervaring met sommige trainingen was dat de kennis niet wordt toegepast in de praktijk omdat het vaak gaat om kortstondige trainingen. En gedragsaanpassing is iets wat op de lange termijn ontstaat door veel toe te passen in de praktijk. Met het oog op onze ambities en het doel om het leiderschap van onze medewerkers meer naar voren te laten komen, ben ik op zoek gegaan naar maatwerk.

Karianne kon dit maatwerk leveren. Dankzij de coaching van Karianne weten wij goed welke menselijke kwaliteiten wij in huis hebben en hoe we deze op een juiste manier kunnen inzetten. Medewerkers geven aan dat ze meer vanuit hun kracht werken en dat ze op deze manier hun ‘rugzak’ uitbreiden. Ze krijgen handige tools aangereikt waarmee ze daadwerkelijk aan de slag zijn gegaan. Dit vergt ook van de medewerker een hoge inzet om alles uit de coaching te halen en die kennis te behouden. Door het vertrouwen in Karianne en haar fijne manier van coachen wordt er meer gecommuniceerd op de werkvloer en zijn mensen opener naar elkaar. Dit heeft Karianne kunnen realiseren middels een vertrouwensband zowel met onze medewerkers als met mij.”

Leonie Blom, HRM Manager bij Pernod Ricard Nederland

2014-02-04 10.50.54

“In het individuele coachingstraject wat ik met Karianne doorloop geeft zij mij op een zeer motiverende & inspirerende wijze reflectie, energie en kracht. Ze is een echte professional die mij het beste uit mezelf laat halen op een manier die bij mij past.

Silke van Dijck,  Brand Manager Pernod Ricard Nederland