AAEAAQAAAAAAAAbbAAAAJDM4MzIwZmZhLTRmYzAtNGQ2OS1hZTU5LTg3M2Q3ZWNmNDEyMQHet programma van Karianne gaat verder daar waar andere ontwikkeltrajecten stoppen. Al in het eerste gesprek vielen voor mij een aantal puzzelstukken op de juiste plek. De rust die Karianne uitstraalt, de scherpe vragen die zij stelt en de ruimte die ze geeft om na te denken en te (door)voelen helpen hier enorm bij. Vervolgens is Karianne met haar analytische vermogens goed in het verbinden van verschillende onderdelen. Dit leidt tot inzicht in eigen kunnen, willen en het inspireert! Ik heb inzicht gekregen in welke waarden voor mij persoonlijk van belang zijn in werk en privé. Ook heb ik geleerd waar ik in de toekomst naartoe wil werken. Karianne heeft me doen inzien welke tweetal waarden mij belemmeren in deze groei, waar ze vandaan komen en welk gedrag zij met zich meebrengen en hoe ik deze waarden kan loslaten. Ze heeft me geleerd hier mild tegenover te staan en er ook dankbaar voor te zijn, aangezien het me in het verleden ook zaken heeft opgeleverd. De positieve instelling van Karianne en haar wijze van “omdenken” motiveert in het traject.

De focus op de positieve persoonlijke waarden resulteert in dat ik weet wie ik wil zijn en dat geeft me innerlijke rust en een natuurlijk vertrouwen. Hierdoor zet ik stappen en weet ik dat het zal leiden tot hetgeen wat goed is voor mij, waarbij ik me er van bewust ben dat het niet allemaal meteen perfect hoeft te zijn. Ik verleg mijn grenzen, ervaar meer durf en lef en treed vaker buiten mijn comfortzone. Hier valt nog heel veel te ontdekken, is spannend en leuk, en maakt mijn leven en werk zinvol en succesvol. Zonder de coaching van Karianne zou ik dit pad niet op deze wijze zijn ingegaan.

Marlies van werkhoven, Adviseur Strategie, Innovatie en Procesoptimalisatie Spaarne Gasthuis.