coach gesprekLet’s Talk

Ben je een hoogopgeleide, ambitieuze en zelfbewust mens die veel werkt en geniet van het leven. Je neigt te kiezen voor zekerheid en materialisme, maar ergens weet je dat het niet belangrijk is. Het zit misschien zelfs je geluk wel in de weg. Ik doe wat er van me gevraagd wordt op mijn werk, soms is het leuk, maar eigenlijk past het niet helemaal bij me. Het is ook wel eng om het anders te gaan doen, want ik heb een huis en een verantwoordelijkheid voor mijn gezin. Voel je een drive om het verschil te maken in deze wereld. Meer succes door meer geluk! Hoe je dit bereikt? Ik help je graag in een persoonlijk telefonisch support gesprek van 45 min.

In deze persoonlijke geluksessie:

  • Leer je wat je nu belemmert, waardoor je niet 100% gelukkig bent.
  • Krijg je ideeën, inspiratie en energie om je (werk)leven naar een hoger niveau te tillen.
  • Kom je heerlijk in de actiestand om dat ook echt aan te gaan pakken.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per maand. Om aanspraak te maken op zo’n gratis geluksessie vul je hieronder je gegevens in. Na het beantwoorden van de vragen, krijg je via email verdere instructies. Deze vragen hebben als doel dat jij scherp krijgt wat je uit het gesprek wilt halen en voor mij zodat ik het gesprek goed kan voorbereiden. Zodat we maximaal rendement halen uit het gesprek.

Dit is wat mensen zeggen over de geluksessie:

Testimonial Rob Eijsbouts, trainer/adviseur bij Stelvio coaching & advies:

Met Karianne heb ik een gesprek gehad en ik vond het heel knap hoe goed zij luistert. Ze hoort niet alleen mijn woorden, maar ook het sentiment dat eronder schuilgaat. Vervolgens legt ze het verhaal redelijk prikkelend en stellig bij me terug, dan heeft ze me wel. Ze weet me echt te activeren. Als voorbeeld: mijn bedrijf is een partnerschap met drie anderen en soms heb ik de neiging om twee meer senior collega’s sterk te bewonderen om hun kunnen. Karianne benoemt dan dat elke leider meester én leerling is. In die leerling zit de gelijkwaardigheid, ik heb weer expertise op andere terreinen. Door dat andere perspectief heeft ze me geholpen mijn eigen leiderschap te waarderen, vooral ook doordat ze dat op een erg respectvolle manier doet. Bovendien merk je dat ze echt plezier heeft in wat ze doet, dat werkt aanstekelijk.

Ingrid Pauwels, master of science-student en oriënterend op een volgende loopbaanstap:

Ik heb met Karianne een telefonische gesprek gehouden en zij heeft me echt vooruit geholpen; ik kwam tot dit gesprek doordat ik de toon in haar nieuwsbrief zo open en prettig vond. Op het gebied van mijn scriptie had ze een gouden tip: zonder die tip weet ik zeker dat ik weken extra nodig had gehad om hem af te maken. Daarnaast had ze goede adviezen wat mijn verdere loopbaan betreft. Na 22 jaar bij dezelfde werkgever merkte ik dat ik erg op zoek was naar vrijheid. Karianne zei tegen me dat vrijheid niet per definitie samenhangt met de vorm van een functie maar zeker ook te vinden is in een functie zelf. Ze hielp mij mijn wensen niet op te hangen aan een specifieke werkvorm. Karianne had ook mijn scriptie zomaar uit zichzelf gelezen; dat vind ik kenmerkend voor haar: zij geeft eerst.

Limke Schopman, Ervaringsdeskundig adviseur gezondheidszorg:

Wat Karianne krachtig maakt, is dat ze niet oordeelt over gedrag, maar invoelt op de gehele mens achter dat gedrag. Analytisch scherp en doortastend. De manier waarop Karianne mij coacht in het gesprek is uniek: ze ziet mij en haalt dat met mij naar boven. Karianne spreekt haar vertrouwen uit en laat mij zelf stappen maken. Door te laten ervaren hoe groot die stappen zijn (vergelijking maken met een vorige ontmoeting) groeit mijn zelfvertrouwen, waardoor ik echt resultaten behaal.’

Hoe werkt het?

Als je in aanmerking komt voor een geluksessie ontvang je een link naar mijn online agenda om een sessie in te plannen op een datum en tijdstip dat het jou schikt. Het is een telefonisch gesprek van 45 minuten!

Het lijkt me leuk om je te spreken en je te helpen met het zetten van een stap in de voor jouw gewenste richting! Dit is echt oprecht een sessie om je te helpen. Ik ga je daarna nergens toe verplichten. Soms worden mensen na zo’n gesprek klant en soms ook niet. Dat is allemaal helemaal oke. Wil je een andere vraag stellen, neem dan contact op via de contact pagina.

Aanmelden voor persoonlijke Geluk Sessie:

Deze sessie is gratis.
Daar zitten 2 voorwaarden aan:

1. Als je een sessie boekt, dan verwacht ik dat je op komt dagen. Ik steek veel tijd in de voorberiding voor dit gesprek. Als je niet verschijnt, is er geen nieuwe optie. Ik verwacht commitment van je.
2. Ik vind het belangrijk dat ik je de WAARDE kan bieden die je op dit moment nodig hebt. Om alles uit het gesprek te halen en om te zien of ik je kan helpen, is het belangrijk dat je onderstaande vragen zorgvuldig invult.

Als je het gevoel hebt dat het aanvragen van deze sessie een stap te ver is en dat je er nu nog niet helemaal klaar voor bent om echt een transformatie stap te zetten in je leven, dan kan de GRATIS QUICK GUIDE WERKGELUK voor jou nu een eerste stap zijn. Hierin een aantal praktische tips om zelf aan de slag te kunnen met je werkgeluk. KLIK HIER OM DEZE AAN TE VRAGEN.

Voel jij een JAAAA DAT WIL IK GRAAG een gratis geluksessie.

Druk hieronder op de knop, vul het formulier in en je hoort snel van mij!

 

------ JA IK VRAAG GRAAG EEN GRATIS GELUKSESSIE AAN -------