Versterk je intuïtieve vertrouwen voor meer werkgeluk ( WORKSHOP 25 september 2020 – nog 4 plekken!)

intuitie buikgevoel

Waarom doe je mee…

Luister naar je eerste ingeving voordat je hoofd aangaat!

Dit is voor mensen die hun intuïtie al wel gebruiken. En toch soms vastlopen. Omdat hun hoofd het overneemt. Dit komt waarschijnlijk omdat je toch net te weinig vertrouwen hebt om vol je intuïtie te volgen.
Ons hoofd is er goed in om ons te weerhouden van het volgen van onze intuïtie. En een ander element wat ik belangrijk vind, is als je iets intuïtiefs ziet, voelt of hoort. Hoe vertaal je dat naar een zakelijke context? We zeggen niet vaak, ‘want het voelt goed’. En toch is het zo’n krachtige tool je intuitie voor jou als professional, als leidinggevende, als directielid, als ambiteus persoon. De meest succesvolle mensen gebruiken hun intuitie volop.

Passende beslissingen nemen in een mum van tijd

Dus ben je een harde werker die loyaal is aan anderen en de organisatie. Heb je moeite om jezelf op nummer 1 te zetten. Dan is het nu het moment om dat wel te doen. Je intuïtie gaat je helpen om met gemak beslissingen te nemen die bij jou als persoon passen. Ons onbewuste denken, waar intuïtie een onderdeel van is, werkt 200.000 keer sneller dan ons bewuste denken. Wauw he!? Het is daarbij belangrijk om het verschil te leren kennen tussen intuitie en gedrag dat ontstaat door oude patronen, emoties en oordelen.

Hoe ook ik begon naar de zoektocht van mijn intuitie

Toen ik klein was voelde ik me niet begrepen. Ik ving signalen op die thuis niet begrepen werden. Het weten dat dingen kloppen en toch werden er thuis keuzes gemaakt die voor mijn gevoel daar tegenin gingen. Wat heb ik geworsteld hiermee. Ik wilde het heel graag anders. Het leven vanuit alleen je hoofd is hard werken. Ik ben slim (mag ik dat zeggen van mezelf) en daardoor is mijn hoofd sterk. Maar nu heb ik de tools om toch mijn intuitie te volgen. De signalen op te vangen, te luisteren en door te pakken. Het is een onderdeel van me en iedere dag gebruik ik het bewust en actief. Ik leer jullie graag wat ik heb geleerd en hoe het mijn leven heeft verrijkt en versterkt. Niets zweverigs. Down-to-earth, leergierige houding en meteen toepasbaar in je werk.

Wat gaan we doen

Ik maak de dag een beleving. Je gaat lekker aan de slag de hele dag, zodat je goed weet hoe jouw intuitie met je communiceert. Iedereen is daar net anders in.

-we gaan oefenen met kleuren. Kleuren verschillen in vibratie die ze uitzenden. Robert Dijkgraaf legt uit hoe dat werkt: Bekijk hier een youtube filmpje als je geinteresseerd bent.

-Je gaat voelen dat er verschil in energie is tussen mensen

-Je gaat leren hoe je minder moe thuis komt aan het einde van de dag/week

-Je gaat leren hoe je intuitie kunt inzetten ter voorbereiding van moeilijke gesprekken

Eigen casus: Er is ruimte om je eigen casus mee te nemen, iets dat speelt op je werk, om daar intuïtief richting in te bepalen.

Ontwikkel een andere denkwijze

  • De focus ligt op 3 van de 5 intuitieve kanalen. Welke kanalen gebruik je nu veel? En welke zou je verder willen ontwikkelen
  • Oefenen in 2-tallen, op elkaar en gebruik input uit je werksituatie
  • Leeglopen omdat je je intuitieve kanalen op de verkeerde momenten aan hebt staan
  • Hoe geef je taal aan intuitie wat in veel organisaties nog als zweverig wordt ervaren

Mijn klant had een moeilijke beslissing te nemen en vroeg mijn hulp. Je spreekt alleen uit wat je hoofd er van vindt, zeg ik. Zak eens naar je gevoel. Sta jezelf toe om te voelen. En toen kwam het: ik wil eigenlijk helemaal niet uitspreken wat ik voel, want het is tegengesteld aan wat mijn hoofd vindt. Ze sprak haar gevoel uit en het was helder voor haar. Knoop doorgehakt!

intuitie

Bonus!

Als je je inschrijft voor deze dag dan ontvang je een aantal meer dan geweldige bonussen van me ter waarde van 350 euro:

  1. Telefonische coach call 3 weken na de dag om je te helpen met het verder implementeren van je intuitie op je werk. Het is een persoonlijk, 1-op-1- actiegesprek met Karianne. Tijdens dit gesprek help ik je met alle vragen, situaties die je in de praktijk bent tegengekomen. En geef ik je coaching om je in actie te houden met je intuïtie.
  2. Werkboek met oefeningen om je intuïtie te herkennen en verfijnen. Die je ook kunt gebruiken tijdens je werk.
  3. Visualisatie om je intuitieve ontwikkeling te stimuleren.

Jouw investering!

Jouw investering voor deze versterk je intuïtiteve vertrouwen is 649 euro ex BTW., inclusief lunch en materialen.

intutie

De praktische details

De dag vindt plaats op 25 september 2020 in Soest (nog 4 plekken). Je krijgt duidelijke en gedetailleerde informatie na inschrijving.
De lokatie past bij het thema. Is rustig en ruim met goede lunch.

We starten precies om 10.00. De inloop is vanaf 09.30. De dag eindigt om 17 uur.

Geef je snel op. Er is plek voor maximaal 6 personen.

Heb je vragen? OF wil je je plek reserveren? Mail naar Karianne@acil.nl dan plannen we een gesprek en bespreken we of datgene jij wilt leren aansluit bij deze dag.


Marianne Buter, HR Manager, schrijft aan mij over de intuitie dag in 2016: ‘Een zeer inspirerende dag. Voor mij een onverwachts kadootje. Iedereen werkt dagelijks, continue vanuit zijn of haar intuïtie. Dit is volgens mij onlosmakelijk verbonden met de mens. Dat je je intuïtie bewust kan inzetten (of uitzetten) was voor mij zeer leerzaam.’


Heb jij het idee dat je op de goede weg zit, maar dat het nog niet echt stroomt? Dat je wel kennis hebt, maar die nog niet altijd succesvol bent in het herkennen en delen van je intuitie? Geef je dan op voor het leren vertrouwen van je intuitie.

1-daagse intuitie workshop


Investering 649,- excl btw


25 september 2020 1-daagse intuitie training


Werkboek met oefeningen om je intuïtie te herkennen en verfijnen.


1x telefonische coaching 2/3 weken na de dag.


Visualisatie om je intuitieve ontwikkeling te stimuleren.


In gesprek over het inzetten van je intuitie?

Vul hieronder je gegevens in. Dan neem ik contact met je op. Jij en ik bespreken dan:

  • welke stappen je wilt zetten in de workshop “Versterk je intuïtieve vertrouwen voor meer werkgeluk”.
  • deel verdere informatie met je
  • aanmelding in orde maken.

Durf je je intuitieve kracht verder open te zetten? En heb je nog vragen? Je weet me te vinden via karianne@acil.nl. Dan plannen we een telefonische afspraak.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Organisatie

Je telefoonnummer

Laurence, marketing manager PRN volgde een programma en de intuitie workshop was een onderdeel daarvan:

 “Karianne has helped me to break the vicious circles I experienced. She has the very rare talent of being able to coach you from your perspective. She perceived who I truly am and quickly established climate of trust. On a day-to-day basis, our sessions have tremendously improved my wellbeing in a hectic work environment. During our trajectory, she never tried to use a one-size-fits-all approach. On the contrary, she embarked together with me on my journey to self-discovery. While she knows how to motivate and encourage me in difficult times, she’s also able to give the necessary kick when you are stuck. Mostly she has helped me to unveil my true self and to gather the courage needed to take matters into my own hands“. 

p.s. lees hier mijn blog “Hoe vergroot je het vertrouwen in intuïtie van een denker”

Of lees mijn andere blog “Intuïtie soft gedoe? Niet als je een bedrijf goed wilt leiden”